Visszajelzések

Kedves Búvárbirodalom csapata! Orgoványi lakos lévén nem is gondoltuk, hogy településünkön ekkora kincs létezik. Nagy értéket őriznek és fantasztikus élményt nyújtott a szabadulószoba is. Igazi csapatépítő program. Várjuk a következőt. Mi biztos kipróbáljuk! Sok-sok látogatót kívánunk.
Gratulálok a kiállításhoz! Méltó helyre, és legfőképpen elkötelezett emberekhez került ez az érdekes anyag, egy értékes ember küzdelmes életének mementója. Sok erőt, kitartást, támogató közeget kívánok ennek a vállalásnak a folytatásához, magyar örökségünk ezen kincseinek őrzéséhez, közösségi értékké tételéhez.
Kedves Búvárbirodalom dolgozói! Nagyon élveztük a kalandos szabadulószoba rejtélyes feladatait! A kiállítás is fantasztikus. Köszönjük a sok klassz élményt!
Kedves Hollósi Búvárbirodalom csapata! Felejthetetlen élményben volt részünk a szabadulószobában! Szuper feladatok! Egy szuper csapattal! Köszönjük szépen!
Kedves Örömhíres „SZUPER CSAPAT”! Köszönjük a fantasztikus kreatív és szép kiállítást, amely a mi szeretett községünkben, Orgoványon nyílhatott meg! Kívánok sok erőt, örömet a kiállítás további üzemeltetése során, és persze Isten áldása kísérje minden munkátokat!
Köszönjük nagyon az élményt, hogy felfedezhettük a tengerek élővilágát! A gyerekek nagyon élvezték a játékokat, feladatokat. Jövünk máskor is!
Csodálatos hely, szinte érezhető Hollósi János megfeszített, kitartó munkája!
Különleges volt látni valaha élt, valódi méretű és színű tengeri állatokat, növényeket. A búváreszközök mind a 7 (2-11 év közötti) gyermek kíváncsiságát kielégítette, érdeklődésüket felkeltette. Hatalmas élményt adott ez a kis interaktív múzeum! Köszönjük az élményt! Visszatérünk még!
Fantasztikus, érdekes és értékes gyűjteményt láthattunk. Köszönjük szépen!
Földrajztanárként nagy élmény volt látni ezt a kiállítást! Végre megismerhettük az igazi Spongyabobot és Puff asszonyt!
Nagyon értékes kiállítás, tetszik, hogy interaktív, megfogható, tapintható!

Egy hozzászólás a(z) “Visszajelzések” bejegyzéshez

  1. Egy nagyon jó hely, kellemes kikapcsolódás és kedves a fogadtatás. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük